Moderne VvE beheer software

Ook voor zelf beheren van uw VvE

VvE beheer software

Op zoek naar moderne en complete VvE beheer software waarmee u snel, intuïtief en efficiënt VvE kan beheren? Bovendien is onze Vve beheer software zeer geschikt voor het zelf beheren van uw VvE. Wij maken bijvoorbeeld het VvE beheren met onze software en ervaring binnen één week al mogelijk. Daarnaast spreken de reviews van onze klanten voor zich. Uiteindelijk is zien geloven. Neem voor vrijblijvende online demo contact op!

Lage software tarieven

ot 31 december 2022 onze software gratis uitproberen. Niet alleen hanteren we lage tarieven maar ervaar ook direct onze kennis en ervaring van VvE beheer. Want direct zelf aan de slag gaan is uiteindelijk de beste manier om een juiste software keuze te maken. In een paar uur per maand is VvE beheer al mogelijk. Doe het bijvoorbeeld als vereniging zelf en bespaar op de VvE beheerkosten!

Ondersteuning

Allereerst zullen wij voor de VvE de splitsingsakte en basis administratie zonder extra kosten inrichten. Vervolgens ondersteunen we bij de eerste activiteiten en geven online uitleg. Het kiezen en werken met Bantusoft VvE beheer software is uiteindelijk met onze ondersteuning een hele kleine stap. Niet alleen garanderen we een soepele start maar de eigenaar en beheerder kunnen altijd met VvE beheer vragen op ons terugvallen!

VvE beheer software Bantusoft is een handelsmerk van DomusSoft Applicaties BV