Over onze kennis VvE beheer software

Wij informeren u graag over onze kennis van VvE beheer software en het beheren van een vereniging van eigenaren. Tijdens een persoonlijk gesprek kunnen we u echter nog meer vertellen. Sinds 2010 bieden wij de praktische en moderne oplossing voor VvE beheer. Vanwege onze achtergrond maar ook praktische ervaring met VvE beheer zijn wij een unieke combinatie. We snappen het beheren van een VvE en hebben namelijk de praktijk vertaald naar moderne VvE beheer software.

Achtergrond

Op de eerste plaats hebben we ruim 25 jaar ervaring met het inrichten en monitoren van administratieve omgevingen en het ontwikkelen van systemen. De basis van onze brede kennis en ervaring hebben we gelegd tijdens interim en consultancy werkzaamheden. Inmiddels hebben we door de jaren heen veel verschillende organisaties geholpen met het oplossen van financiële, systemen- en organisatie vraagstukken. 

Kennis VvE beheer

In het bijzonder hebben we tijdens onze consultancy werkzaamheden een aantal woningcorporaties met VvE beheer vraagstukken ondersteund. Bijvoorbeeld met het opzetten en inrichten en uitbesteden van VvE beheer. Maar ook met het coachen en adviseren van VvE beheerders en management. We weten waarover we praten. Meer informatie over onze kennis van VvE beheer software en ervaring met beheren van vereniging van eigenaren neem contact op.

Visie

Ons doel is om VvE beheer  software bereikbaar te maken voor grote en kleine beheerders en vereniging van eigenaren. We geloven dat een vereniging met onze software ook zelf kan beheren. Daar ondersteunen we ook bij. Bespaar eenvoudig en direct op de kosten als u zelf gaat beheren. Bantusoft VvE beheer software is een handelsnaam en onderdeel van DomusSoft Applicaties bv.  

kennis vve beheer software
Rob Jongbloed managing consultant

VvE beheer software Bantusoft is een handelsmerk van DomusSoft Applicaties BV